Tagrensning og maling

Professionel tagrensning og maling

Med årene angribes tage af mos og alger, som forkorter tagets levetid. Samtidig falmer farven på grund af skiftende vejrforhold. Hos Jørgen Kynde anvender vi tip-top moderne mobilt udstyr til tagrensning og maling, der er særdeles velegnet og effektivt til afrensning af alle typer asbest eternittage m.m. Udstyret er også velegnet til afrensning af gulve, fliser m.m. Vi hjælper kunder i området omkring Esbjerg med rensning af tag og maling.

Vi arbejder omhyggeligt og effektivt og sørger for dit tag kommer i topform igen. Det er vigtigt at eftersse sit tag med jævne mellemrum, så du mindsker risikoen for skader eller problemer fremover. Vejret kan være barsk her ved vestkysten, så derfor er taget i vores område mere udsat end andre steder.

Med en effektiv tagrensning og maling giver du ikke bare taget nyt liv, men du forlænger faktisk også tagets levetid. Dannelse af mos og alger er med til at tagstenene bevarer fugtighed, hvilket fremskynder nedbrydningsprocessen. Yderligere, vil rødderne fra algen grave sig ind i taget, og det kan forudsagde frostsprængninger på tagstenene.

Mange års erfaring med tagrensning og maling

Hos Jørgen Kynde har vi stor erfaring med udførelse af alt inden for tagrensning, heriblandt algebehandling, sandblæsning og kemisk afrensning. Vi tilbyder altid en hurtig, effektiv og skånsom behandling, der fjerner alle unødvendigheder og revitalisere dit tag.

Våd sandblæsning, er velegnet til afrensning af beton, træfacader m.m. Opgaverne klares hurtigt - uden afdækning, og giver ingen miljøproblemer. Kemisk afrensning kan med vores omfangsrige "Snowclean" program klarer selv de mest besværlige opgaver. Afrensning af tegl og granit arter, maling, graffiti m.m. Evt. med imprægnering af facaden.

Få et uforpligtende tilbud på tagrensning og maling

Jørgen Kynde udfører tagrensning og maling for private kunder. Endvidere, tilbyder vi vejledende rådgivning så du kan blive afklaret vedrørende rensning, maling og algebehandling.
Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information omkring vores fremgangsmetoder, priser og andet, så kontakt os endelig på tlf: 75 16 81 00 eller e-mail: info@jkynde.dk. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål? Ring på

75 16 81 00

Eller skriv en besked:Isoleringsfirmaet Jørgen Kynde - Hammeren 10, 6715 Esbjerg N
Telefon: +45 75 16 81 00
info@jkynde.dk