Pladeisolering

Pladeisolering for erhverv

Jørgen Kynde Isoleringsfirma har stor erfaring med industriel pladeisolering og kappebeklædning af varmerør og installationer. Med mere end 45 års erfaring inden for branchen har vi mestret udførelse af avanceret pladebeklædning for kraftværker, maskinfabrikker og andre virksomheder.

Udendørs pladeisolering er en effektiv løsning til beskyttelse mod vind, vejr og varme. Og Indendørs pladeisolering er meget velegnet til isolering rør og installationer der bliver udsat for meget høje temperaturer.

Udover pladeisolering udfører vi også:
 - Lydisolering
 - Facade & betonrenovering
 - Isoleringspuder
 - Præfabrikation

Isolering af ventilation- og rørsystemer

Hos Jørgen Kynde står vi klar til at afdække dine ventilation- og rørsystemer efter din ventilationsleverandør har afsluttet sit arbejde. Vi sørger naturligvis for at  overholde de gældende regler og branchenormer.

Når vi udfører pladeisolering, står vi selvfølgelig for hele processen. Vores dygtige isolatør udfører nøjagtig opmåling af installationerne, samt opskæring af de nødvendige plader. Efterfølgende fremstiller og monterer vi pladerne.   

Få et uforpligtende tilbud

Har du yderligere spørgsmål vedørende pladeisolering? Så kontakt os på telefon 75 16 81 00 eller info@jkynde.dk og få et uforpligtende tilbud på pladeisolering.

Har du spørgsmål? Ring på

75 16 81 00

Eller skriv en besked:Isoleringsfirmaet Jørgen Kynde - Hammeren 10, 6715 Esbjerg N
Telefon: +45 75 16 81 00
info@jkynde.dk