Facade og beton renovering

Facade og betonrenovering for erhverv

Har i en erhvervsejendom, et større kontor eller industribygning der trænger til en facaderenovering eller betonrenovering? Hos Jørgen Kynde står vi altid klar til at give en hjælpende hånd. Vi har stor erfaring med alt fra kosmetisk renovering som rensning, pudsning og vandskuring af facaden, til betonrenovering og efterisolering af bygningen.

Vi råder over en Mobil Cleaner fra Aquila Tecnic, der fungerer uafhængig af strøm- og vandtilslutning, så vi kan varetage alle typer renseopgaver hurtig og effektivt.

Få en flot virksomheds facade

Din virksomheds facade er ofte det første, der møder dine kunder når de besøger din virksomhed. Derfor er det vigtigt at virksomhedens facade har et flot og  professionelt udtryk. 

En anden fordel ved at få udført en facade- & betonrenovering er, at du får et væsentligt mere energivenligt erhvervsejendom, der årligt kan spare virksomheden en stor sum penge.

Hos Jørgen Kynde tilbyder vi råd og vejledning, så du kan få de bedste renoveringsløsninger. Vi skræddersyer gerne en kvalitetsløsning der passer til jeres virksomheds behov, så den nyrenoverede facade beholder sit flotte udtryk, mange år ud i fremtiden.

Vi tilbyder også

Hos Jørgen Kynde tilbyder vi også andre ting til vores kunder. Vi kan blandt andet tilbyde: 

Få et tilbud på facade og betonrenovering

Med vores store erfaring inden for facaderenovering og betonrenovering, løser vi  mange opgaver for erhvervs- og industrivirksomheder. Vi arbejder tæt med vores samarbejdspartnere og tilbyder rådgivning igennem hele forløbet.

Kontakt os på telefon 75 16 81 00 eller e-mail info@jkynde.dk for et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål? Ring på

75 16 81 00

Eller skriv en besked:Isoleringsfirmaet Jørgen Kynde - Hammeren 10, 6715 Esbjerg N
Telefon: +45 75 16 81 00
info@jkynde.dk