Brandisolering

Brandisolering for offshore industrien

 Hos Jørgen Kynde Isoleringsfirma tilbyder vi kvalitetsløsninger inden for brandisolering, der sikrer at branden ikke spreder sig, hvis uheldet skulle være ude. Vi har mere end 45 års erfaring med isoleringsarbejde  og vi bestræber os på altid at udfører isolering til kundens fulde tilfredshed.

Der bliver i dag stillet store krav fra myndighederne til brandisolering. Hos Jørgen Kynde sørger vi for at holde vores kompetente isolatører opdateret med den seneste lovgivning og udviklingen inden for brandhæmmende isolering.

Udover brandisolering udfører vi også:

 - Teknisk isolering
 - Lydisolering
 - Isoleringspuder
 - Aptering
 - Bullerhuse

Brandtætninger

Jørgen Kynde kan også være behjælpelige med brandtætning af installationer, rørsystemer og ventilationskanaler i metal og plast. 

Vi varetager hele processen, fra de brandtekniske beregninger og valg af isoleringstykkelser og materialer, til opsætning af brandtætningerne. Vi overholder naturligvis alle gældende bygningsreglementer, samt standarderne for udførelse af isoleringsarbejde.

Kontakt os for yderligere informationer

Har du spørgsmål vedrørende brandisolering, eller har du brug for rådgivning eller et professionelt løsningsforslag? Så kontakt os på telefon 75 16 81 00 eller info@jkynde.dk for en uforpligtende snak. 

Har du spørgsmål? Ring på

75 16 81 00

Eller skriv en besked:Isoleringsfirmaet Jørgen Kynde - Hammeren 10, 6715 Esbjerg N
Telefon: +45 75 16 81 00
info@jkynde.dk