Energi tilskud

Energitilskud til isolering

Som boligejer i Danmark er der mulighed for at få energitilskud til udførelse af isoleringsarbejde i hjemmet. Der er mange fordele at indhente ved at få udført professionel isolering af dit hus. Med en korrekt udført isolering af huset kan du nemlig spare mange penge på den årlige varmeregning. Yderligere får du også et bedre indeklima, samt et mere miljøvenligt hus.

Hvor meget kan du få i energitilskud?

Beløbet du kan få for energitilskud til isolering af din bolig, afhænger af hvilken type isolering der skal udføres i boligen og hvor stor et areal der omfattes. Din eksisterende varmekilde, har også betydning i forhold til beregningen.

Energiselskaberne giver energitilskud ud fra hvor stor en energibesparelse, som du vil kunne opnå, hvis du vælger at få en isolatør til at isolere din bolig. Jo større besparelse du vil kunne opnå, som følge af den nye isolering, jo mere vil du kunne få i energitilskuddet.  

Du kan få energitilskud til følgende typer isolering:
 – Loftisolering mod tagsiden
 – Rørisolering
 – Isolering af etageadskillelse
 – Isolering af udvendige vægge
 – Isolering af indvendige vægge
 – Gulvisolering mod krybekælder

OBS. Der gives ikke længere tilskud til nogen former for hulmursisolering.

Har du spørgsmål vedrørende energitilskud

Er du i tvivl omkring hvor stor et beløb du kan få i energitilskud, eller har du brug for hjælp til at ansøge om tilskud? Så kontakt os på telefon 75 16 81 00 eller e-mail: info@jkynde.dk.

Har du spørgsmål? Ring på

75 16 81 00

Eller skriv en besked:Isoleringsfirmaet Jørgen Kynde - Hammeren 10, 6715 Esbjerg N
Telefon: +45 75 16 81 00
info@jkynde.dk