Hulmursisolering

Hulmursisolering af boliger nær Esbjerg

Isolering eller efterisolering af boligen kan være en let og effektiv måde for familien, at spare en masse penge hvert år. Bor du i en ældre dansk bolig, kan det især betale sig, da de ofte har enten meget lidt eller ingen isolering, det betyder at en stor dele af varmen går tabt ud af loft og væg.

Når man isolere eller efterisolere, benytter man sig af diverse isoleringsmaterialer som bl.a. granulering eller papiruld, til at udfylde hulrum hvor varmen kan sive ud. På den måde forbliver mere af varmen i huset, og man sparer derved penge, fordi man bruger mindre elektricitet på at holde huset opvarmet.

Isolering, efterisolering og hulmursisolering bør altid overlades til professionelle håndværkere som Jørgen Kynde. Det skyldes, at vi altid bruger de bedste isoleringsmaterialer og på samme tid sørger for, at det ikke ses, at isoleringsmaterialet er blevet indsprøjtet i væg eller loft.

Hos Jørgen Kynde har vi mere end 45 års erfaring inden alle typer isolering, og vores erfarne medarbejdere sætter en stor stolthed i at overholde alle de aftaler vi indgår.

Bor du i et ældre hus, kan isoleringen være faldet sammen eller defekt, og derved kan der være meget varmetab. Ved at efterisolere hulmuren, sikrer du dig, at isoleringen fungerer optimalt og du undgår kuldebroer og varmetab.

Vores arbejdsområde indenfor isolering og efterisolering af boliger omfatter:
 - Teknisk isolering
 - Hulmursisolering
 - Loftisolering

Teknisk isolering af VVS og varmeinstallationer

Vi udfører teknisk isolering af alle typer VVS- og varmeinstallationer. Når vi behandler VVS-installationer, handler det især om at modvirke kondensdannelser, varmetab og køletab. Vi kan ligeledes foretage lydisolering af støjende VVS-anlæg. Brandsikring er desuden altid medtænkt i vores isolerings arbejde.

Læs mere om teknisk isolering her

Hulmursisolering

Er boligen bygget før 1990’erne er der stor sandsynlighed for, at der er mangelfuld isolering. Det skyldes, at man tidligere benyttede sig af 50-150mm isolering, hvor man i dag anvender ca. 300m mm til hulmursisolering. Hulmursisolering er ofte den bedste investering, når det kommer til at sparer penge på varmeregningen, da du vil se det største afkast til den laveste pris.

Loftisolering

Der er gode penge at spare ved isolering og efterisolering af loftet, det skyldes at varme har en naturlig tendens til at søge op. Når vi isolere dit loft, sørger vi for at varmen bliver i boligen, og der kan derved spares penge på opvarmning.
Vi anbefaler som professionelt isoleringsfirma, at du som minimum får udført hulmursisolering og loftisolering. Du kan nemlig sparer rigtig mange penge årligt, til en fornuftig pris.

Kontakt os omring Isolering og hulmursisolering af boliger

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål vedrørende isolering, efterisolering eller hulmursisolering af boliger? Så er du velkommen til at besøge os på kontoret i Esbjerg eller kontakte os på tlf: 75 16 81 00

Har du spørgsmål? Ring på

75 16 81 00

Eller skriv en besked:Isoleringsfirmaet Jørgen Kynde - Hammeren 10, 6715 Esbjerg N
Telefon: +45 75 16 81 00
info@jkynde.dk