Loftisolering

Professionel udført loftisolering

Hos Jørgen Kynde Isoleringsfirma udfører vi loftisolering i høj kvalitet for private kunder. Vi har mere end 45 års erfaring med isoleringsarbejde, og vi bestræber os på at udføre et solidt stykke arbejde til konkurrencedygtige priser.

Selvom loftet ikke er et af de steder du tilbringer det meste af din tid, så er det et af de vigtigste steder at få isoleret. Uden professionel udført loftisolering, forsvinder varmen ud gennem taget og det kan mærkes på varmeregningen.

Der kan derfor være mange penge at spare ved at få udført en grundig og professionel isolering af loftet. Du får samtidig en forbedrede indeklima og højere energimærkning, hvilket øger værdien på din bolig.    

Udover loftisolering tilbyder vi også: 
 - Hulmursisolering
 - Facade & betonrenovering
 - Isoleringspuder
 - Tagrensning og maling

Spar penge på loftisolering med fradrag

 Når du vælger at få udført en loftisolering, er der mulighed for at få et energitilskud, grundet din bolig bliver energioptimeret og at du dermed reducere CO2 udledningen. Hvis du ønsker et energitilskud skal det ansøges inden isoleringsarbejdet påbegyndes.

På samme tid kan du også gøre brug af håndværkerfradraget, der gør det muligt at trække mandetimer brugt på isoleringsarbejdet fra. 

Kontakt os for et tilbud på loftisolering

Har du yderligere spørgsmål, eller har du brug for en faglig vurdering af den isoleringsopgaven der skal udføres på dit loft? Så kontakt os på 75 16 81 00 eller e-mail info@jkynde.dk 

Har du spørgsmål? Ring på

75 16 81 00

Eller skriv en besked:Isoleringsfirmaet Jørgen Kynde - Hammeren 10, 6715 Esbjerg N
Telefon: +45 75 16 81 00
info@jkynde.dk