Energi tilskud

Energitilskud til erhverv

Som virksomhedsejer i danmark er der mulighed for at få energitilskud til udførelse af isoleringsarbejde i virksomheden. Der er mange fordele at indhente ved at få udført professionel isolering af din virksomhed. Med en korrekt udført isolering, kan din virksomhed nemlig spare mange penge på den årlige varmeregning. Yderligere får du også et bedre indeklima, samt en højere energimærkning.

Hvor meget kan din virksomhed få i energitilskud?

Beløbet din virksomhed kan få i energitilskud til isoleringsarbejde, afhænger både af hvilken type isolering der skal udføres og hvor stor et areal der omfattes. Den eksisterende varmekilde, har også betydning i forhold til besparelserne.

Energiselskaberne giver energitilskud ud fra hvor stor en energibesparelse, du vil kunne opnå, hvis du vælger at få en isolatør til at isolere din bolig. Jo større besparelse der er at hente, som følge af den nye isolering, jo større et beløb vil du kunne få i energitilskuddet.  

Du kan få energitilskud til følgende typer isolering:
 – Loftisolering
 – Rørisolering
 – Isolering af etageadskillelse
 – Isolering af udvendige vægge
 – Isolering af indvendige vægge
 – Gulvisolering mod krybekælder

OBS. Der gives ikke længere tilskud til nogen former for hulmursisolering.

Har du spørgsmål til energitilskud

Er du i tvivl omkring hvor stor et beløb du kan få i energitilskud, eller har du brug for hjælp til at ansøge om tilskud? Så kontakt os på telefon 75 16 81 00 eller e-mail: info@jkynde.dk.

Har du spørgsmål? Ring på

75 16 81 00

Eller skriv en besked:Isoleringsfirmaet Jørgen Kynde - Hammeren 10, 6715 Esbjerg N
Telefon: +45 75 16 81 00
info@jkynde.dk