Skibsisolering

Teknisk isolering og efterisolering

Jørgen Kynde har mange års erfaring med udførelse af teknisk isolering og efterisolering. Når det kommer til isolering af komplekse installationer, systemer og rør er det enormt vigtig, at materialerne lever op til kravene. Vi udfører alt inden for skibsisolering, fra reducering af støjudledning, væskespild og energispil til kulde- og varmeisolering af diverse elementer.

Skibsisolering og isolering af offshoreindustri

Jørgen Kynde har mange års erfaring med at udføre isolering for Skibs- og offshore industrien. Vi levere altid løsninger der er skræddersyet nødagtig til kundens ønsker og behov, og stræber efter at være dit fortrukne valg inden for skibsisolering.

Inden for skibsisolering udfører vi:
 - Isolering og glasfibergarnering af køle- og frostlaster.
 - Brandisolering af skot, dæk, rør og kabelgennemføringer 
 - Opbygning af vægge og lofter i apteringsområder.

Inden for isolering af offshoreindustri udfører vi:
 - Isolering af tekniske installationer udført med foamglas - coating og rustfri stål beklædning - for A-60 isolering / H-120 isolering og brandsikring.
 - Fremstilling og levering af isoleringspuder til power turbine og diverse udstødningsanlæg.
 - Lydisolering i henhold til nye miljøkrav af 1995.

Vejledning og professionel rådgivning

Vi forstår, at hurtige og effektive løsninger er ekstrem vigtige inden for vores branche, men ligeledes kan den rette vejledende rådgivning kan være af samme store betydning. Hos Jørgen Kynde bestræber vi os nemlig på at tilbyde vores kunder den bedste mulige rådgivning, så vi sammen kan løse dine problemer til højeste tilfredsstilling. Uanset om der er tale om teknisk isolering og efterisolering af industrielle installationer, eller isolering af maritime og offshore enheder.

Kontakt os vedrørende skibsisolering

Søger du mere information eller har du spørgsmål vedrørende vores ydelser indenfor skibsisolering, skibsisolering eller isolering af offshoreindustri? Så er du velkommen til at kontakte os på kontoret i Esbjerg eller ring på tlf: 75 16 81 00

Har du spørgsmål? Ring på

75 16 81 00

Eller skriv en besked:Isoleringsfirmaet Jørgen Kynde - Hammeren 10, 6715 Esbjerg N
Telefon: +45 75 16 81 00
info@jkynde.dk