Isoleringspuder

Jørgen Kynde Isoleringsfirma er leveringsdygtige indenfor skræddersyet isoleringsløsninger og støjdæmpning af maskinfabrikker, boreplatforme og industrielle bygninger. 

Støjgener fra rørsystemer, procesanlæg og andre installationer, kan have en negativ påvirkning på dine medarbejders arbejdsmiljø. Med vores isoleringspuder får du ikke bare effektiv støjdæmpning af larmende installationer, du reducere samtidig varme- og energispild.

Isoleringspuder med mange gode egenskaber

Vores isoleringspuder har gode akustiske egenskaber og er fremstillet med brandhæmmende materialer, der øger sikkerheden omkring installationer der udsættes for høje temperaturer.

Vores isoleringspuder er desuden fremstillet efter mål, så de passer præcis der hvor de skal bruges. Puderne er fastmonteret med hægter og fjedre, der gør det let at montere og afmontere ved reparation og service.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på isoleringspuder 

Vi har mere end 45 års erfaring med isoleringsarbejde for erhvervskunder. Har du brug for en professionel isolatør til montering af isoleringspuder, eller har du brug for professionel råd og vejledning? Kontakt os på telefon 75 16 81 00 eller e-mail info@jkynde.dk for et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål? Ring på

75 16 81 00

Eller skriv en besked:Isoleringsfirmaet Jørgen Kynde - Hammeren 10, 6715 Esbjerg N
Telefon: +45 75 16 81 00
info@jkynde.dk