Lydisolering

Professionel lydisolering

Der har i den seneste tid været en stigende opmærksomhed på, hvilken effekt støj har på vores helbred i arbejdsmiljøet. I nye undersøgelser viser det sig, at støj kan være medvirkende til søvnforstyrelser, forhøjet blodtryk, hovedpine og højere risiko for hjerte-kar-sygdomme. Desuden kan støj reducere præsentation og indlæringsevnen på arbejdet.

Hos Jørgen Kynde har vi mange års erfaring inden for lydisolering eller støjdæmpning af bl.a. industrivirksomheder, produktioners lokaler og diverse konstruktioner og enkeltkomponenter. Det er med denne erfaring, at vi er i stand til både at udfører et professionelt isoleringsarbejde, men samtidig også give dig den rette rådgivning. 

Inden for lydisolering udfører vi blandt andet

Rør- og kanalystemer på vægge og loft i produktionslokaler samt fremstilling og montage af bulderhuse incl. døre og vinduer. Fremstilling af lydflåder sker i vor egen produktion. Alle Lydflåder er godkendt af veterinærtilsynet til levnedsmiddelindustrien - herunder slagterier, fiskeindustrier, iscremeindustrier m.v.

Inden for køle- og frostrum udfører vi Traditionel isolering og beklædning eller udførelse med præfabrikerede paneler samt levering og montering af køle- og frostrumsrør. 

Fordele ved lydisolering

Den største fordel er selvfølgelig, at du reducerer støjgener, hvad enten det er udefrakommende larm, eller fra støjende rør og installationer. Hvis du får monteret støjdæmpende isolering i dit studio, vil du komme til at høre forskellen med det samme. Desuden er der mulighed for at sparer en stor mængde penge på varmeudgifterne, også selvom dette ikke var det originale formål med lydisoleringen.

Kontakt os i dag

Hvis du mangler professionel og effektiv lydisolering eller støjdæmpning, så står Jørgen Kynde klar til hjælpe dig. Vi tilbyder rådgivning og lytter til dine ønsker og behov, således vi kan nå det bedste resultat inden for lydisolering.

Har du spørgsmål vedrørende lydisolering eller støjdæmpning? Så besøg os på kontoret i Esbjerg, eller kontakt os på tlf. 75 16 81 00 og få et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål? Ring på

75 16 81 00

Eller skriv en besked:Isoleringsfirmaet Jørgen Kynde - Hammeren 10, 6715 Esbjerg N
Telefon: +45 75 16 81 00
info@jkynde.dk