Facaderenovering og beton renovering

Facaderenovering og betonrenovering

Har du brug for en facaderenovering eller betonrenovering, så står vi hos Jørgen Kynde altid klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring med alt fra kosmetisk renovering som rensning, pudsning og vandskuring af facaden, til renovering og efterisolering. Årsagerne til at få en facaderenovering kan være mange, måske ønsker du at gendanne eller opbevare facadens oprindelige udseende, eller måske har du bare brug for en efterisolering.

Vi råder desuden over en Mobil Cleaner fra Aquila Tecnic, der fungerer uafhængig af strøm- og vandtilslutning, så vi kan klare alle renseopgaver hurtig og effektivt.

En facaderenovering kan øge boligens værdi

Udover de praktiske fordele, kan en kosmetisk facaderenovering eller betonrenovering få din bolig til at fremstå mere visuelt tiltalende, hvilket får boligens ejendomsvurdering til at stige. En anden fordel ved at få udført en facaderenovering er, at du får en væsentligt mere energivenlig bolig, der årligt kan spare dig mange penge. Jørgen Kynde tilbyder vejledende rådgivning, i forhold til de bedste renoveringsløsninger, og vi skræddersyer med glæde en løsning der passer netop til dine behov, så du kommer til at se det bedste slutresultat.

Få et uforpligtende tilbud

Med vores store erfaring inden for facaderenovering og betonrenovering, løser vi opgaver for vores kunder. Vi arbejder tæt med vores samarbejdspartnere og tilbyder rådgivning igennem hele forløbet. Vi er ikke tilfredse før kunden er det.
Ønsker du mere information, eller har du spørgsmål vedrørende vores renoveringsarbejde, så kontakt os på tlf: 75 16 81 00 eller e-mail: info@jkynde.dk. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak, og give dig et godt tilbud.

Har du spørgsmål? Ring på

75 16 81 00

Eller skriv en besked:Isoleringsfirmaet Jørgen Kynde - Hammeren 10, 6715 Esbjerg N
Telefon: +45 75 16 81 00
info@jkynde.dk